Ik ben partner of wil partner worden

Verwijzer

Buurtteam

Samenwerkingspartner

De Combinatie

Onze partners

Om jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling richting een stabiel zelfstandig bestaan, werkt Kamers met Kansen samen met veel partners.

Dit zijn voornamelijk partners op het gebied van onderwijs, huisvesting, financiën, werkgevers, gemeentelijke voorzieningen, buurt(team)- en jongerenwerk en zorg.

Het menu hiernaast wijst u de weg, hoe u in contact komt voor overleg, advies, voorlichting of samenwerking.

 
 

Ik ben verwijzer

U bent vanuit uw professie betrokken bij de jongere, als bijvoorbeeld schoolmentor, jongerenwerker, psycholoog en op zoek naar extra ondersteuning.

Voor overleg of advies, kunt u contact opnemen met Kamersmetkansen@combiwel.nl of via het telefoonnummer 020 575 4700

Wij staan u graag te woord.

 
 

Ik ben Buurtteam medewerker

Als medewerker van het Buurtteam heeft u contact met een jongere, waaromtrent u graag met een medewerker van Kamers met Kansen als maatschappelijke opvang organisatie overlegt, of advies wil inwinnen. Of wellicht bent u op zoek naar algemene voorlichting wat Kamers met Kansen voor jongeren kan betekenen.

Voor overleg, advies of voorlichting, kunt u contact opnemen met Kamersmetkansen@combiwel.nl of via het telefoonnummer 020 575 4700

Wij staan u graag te woord.

 
 
 

Ik ben samenwerkingspartner

Bent u een partij in (of buiten) Amsterdam en denkt u middels samenwerking een steentje bij te kunnen dragen in de ondersteuning van jongeren richting een stabiel zelfstandig bestaan, dan komen wij graag met u in contact. Het kan extra ondersteuning betreffen op het gebied van: huisvesting, stageplekken, ontspanning, werkaanbod, financiën, of nog iets anders… schroom niet! 

Voor overleg, advies of voorlichting, kunt u contact opnemen met Kamersmetkansen@combiwel.nl of via het telefoonnummer 020 575 4700

Wij staan u graag te woord.

 

De Combinatie

Acht Amsterdamse organisaties hebben als De Combinatie de handen ineen geslagen. Ze werken samen om dak- en thuisloosheid van jongeren van 16 tot 27 jaar te voorkomen, hen te helpen om de regie over hun eigen leven te nemen en er voor te zorgen dat zij zo snel mogelijk zelfstandig en veilig kunnen wonen. De organisaties zijn aanbieders van maatschappelijke opvang, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, welzijn en onderwijs.

De kern van het samenwerkingsverband bestaat uit: Combiwel, HVO-Querido, Levvel en perMens.
De overige betrokken organisaties zijn:  ROC Amsterdam, Don Bosco Straatvisie, Altra en Arkin.